Ragasztási specialista pozició

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Állásajánlatok

 www.psp-siklossy.hu

PSP  

International 

1991 óta P S P S i k l ó s s y és P a r t n e r Vezetői Tanácsadó Kft.

Megbízónk eredményesen fejlődő nemzetközi gyártó nagyvállalat az M5 mentén. Számára keresünk

RAGASZTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK SPECIALISTÁT

Herion és IPC/Aik vezérlések

Feladata a ragasztástechnológia támogatása, különösen a Herion és IPC/Aik vezérlések területén; az üzem ragasztástechnikai eszközeinek tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése, a határidők, költségcélok betartása, együttműködve a termeléstervezéssel; kapcsolattartás az összes üzembe helyezett ragasztástechnológiával; tervek és mutatószámok meghatározása a termelési berendezések átvételéhez, együttműködve a termeléstervezéssel, beleértve a műszaki és törvényi előírások betartását; a ragasztástechnikán belüli berendezések rendelkezésre állásának biztosítása a komplex, bonyolult műszaki hibák és kihatásaik elemzésével; komplex rendszerek, folyamatok bevezetése és bővítése, projektek vezetése, összetett tervek, folyamatok kialakítása és bevezetése a ragasztástechnika területén; aktív részvétel a standardizálási munkacsoportban, műszaki előírások készítése; szabványok és standardok betartása.

Ideális pályázónk felsőfokú műszaki végzettségű (pl. villamosmérnök, gépészmérnök), karosszéria-, vagy szerelde üzemben legalább 2-3 év karbantartási, valamint ragasztástechnikai/-programozási gyakorlatot, továbbá MS Office-ismereteket szerzett szakember. A C nyelv ismerete előnyt jelent. Elvárás a tárgyalóképes németnyelv-tudás, a több műszakos munkarend, a hétvégi műszakok és készenlét vállalása.

Tapasztalatszerzés kihívásokkal teli, dinamikus, nemzetközi környezetben; jó hangulatú, összetartó, profi csapat, jelentős szakmai fejlődés; vonzó javadalmazási csomag

Kérjük, fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 27555. pályázati számra hivatkozva az alábbi címre küldje:

psp [at] psp-siklossy [dot] hu

1051 Budapest, József nádor tér 8., I./2. Tel.: 266-5235

Auckland . Barcelona . Belfast . Bécs . Bonn . Brüsszel . Cranford . Dublin . Hong Kong . Houston . Johannesburg . London . New-York . Párizs . Port Elizabeth Prága . Szingapur Tokió . Új-delhi . Varsó . Zürich

 

A hirdetések tervezete